iPhone - Programmer, opdateringer, OS og appStore

iPhone 4 - Anmeldelse, Test og hvor får du den billigstIPhone 4 er ikke nogen lille ting at gennemgå. Som de fleste er klar over, er et nyt stykke Apple-hardware er en stor begivenhed, der indledes med rygter, spekulationer, en over-the-top annoncering, og endelig dage, uger eller måneder af forventning fra en stadigt voksende fanskare.

IPhone 4 er bestemt ingen undtagelse - faktisk kan det være Apples mest succesfulde lancering endnu, trods nogle bump på vejen. Vi har allerede set Apple og servere overbelastet på den første dag i forudbestillinger, skibet datoen for det næste sæt telefoner skubbet tilbage på grund af høj efterspørgsel, og hardcore fans i kø uden for Apple butikker en uge før iPhone 4 reelt til rådighed.

Der er en masse at leve op til, og iPhone 4 gør sit bedste - med funktioner som en super-hurtig A4 CPU, en ny front-vender kameraet og fem megapixel shooter på ryggen, et helt nyt industrielt design, og at uhyrlige Retina Display, ville ingen hævde, at Apple er faldet i søvn ved rattet. Så spørgsmålet er, hvor vidt iPhone 4 kan leve op til den intense hype.

Kan iPhone 4 leve op til de løfter, Steve Jobs har foretaget på WWDC, og kan Apple bevare sin position på markedet i en situation med voksende konkurrence fra folk som Google og Microsoft?

iPhone 4 er en kæmpe succes for Apple - du kan læse en grundig test via dette link.

Del dine erfaringer om: iPhone
Annoncer:
iPhone


 
XML error: The download of the specified resource has failed.
Relaterede nyheder:
iPhone
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø