iPhone - Programmer, opdateringer, OS og appStore

iPhone tilbehør - hvad skal man bare ejeHvis du hører til dem som mener at Iphone er vejen frem, så er du også medlem af den gruppe, som finder behov for diverse produkter indenfor tilbehørs kategorien. Apple er jo ganske smart, når de lancerer deres telefoner, idet de dybest set blot er en smuk, men relativ skrøbelig ramme om noget fantastisk teknologi. Hvis du ønsker at telefonen skal holde sig stærk og pæn længe, så er der som minimum brug for 2 ting allerede fra dag 1. Et ordentligt cover og en skærm beskyttelse. Hvis man kigger på hvor meget telefonen koster i anskaffelse, så er det beskedent hvad det koster ekstra at sikre sig en telefon som virker og ser godt ud i årevis. Det er noget som specielt har fundet værdi hos de brugere som ganske enkel må eje det sidste nye hver gang der kommer opgraderinger, for med godt vedligehold af telefonen, så er brugt prisen også det bedre, og en del financiering af den nye model er mulig via salg af den gamle.

Der findes derudover en lang række produkter som gør dagligdagen mere farverig, lettere og mere praktisk. Hører du til dem som gerne bruger din iphone som musik afspiller på træningsturene, så kunne en holder til telefonen der kan spændes om armen være løsningen, og naturligvis kan det være interessant med nogle gode øretelefoner.

Når du handler tilbehør, så skal du dog med fordel være opmærksom på at der kan være vigtige variationer i forhold til de forskellige modeller. Det vil være ærgerligt at komme hjem med drømmen af et cover i gave til sin kæreste, og så er det til den forkerte model.

Får telefonen med tiden problemer, så er det ikke ”bare ærgerligt”, for der findes også diverse stumper af reservedele til telefonen. Nogen steder kan du endda tilmelde dig som medlem, og så vil du kunne hente ekstra rabatter på de dele du køber. Er du en af dem som har alt indenfor Apple, så kan det sikkert være en god ide.

Batteriet på en iphone, det kan man ikke gøre så meget ved, men det skal jo oplades engang imellem, og der findes også en masse forskellige opladere til blandt andet bilen som kan anvendes. Samme opladere kan typisk også anvendes hvis du har et lille solar anlæg som du bruger til opladningen på cykelture eller trekking ture.


Del dine erfaringer om: iPhone
Annoncer:
iPhone


 
XML error: The download of the specified resource has failed.
Relaterede nyheder:
iPhone
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø