iPhone - Programmer, opdateringer, OS og appStore

iPhone update - iOS 6Det er ved at være et stykke tid siden vi sidst har set en iphone update, og den næste er da også på trapperne. IOS6 har været ventet med spænding, da Apple jo efterhånden har haft tradition for at komme med nye og spændende ting hver gang der er opdateringer. Det er dog lidt småt denne gang med de helt store revolustionerende tiltag, selvom der bestemt er tale om en opdatering som apple folket vil blive meget glade for. Der har været ting i den forrige opdatering som kunne være lavet bedre, og rigtig mange af disse små detaljer er blevet rettet.

Apple siger selv at der er sket omkring 200 forbedringer totalt, men hvor de fleste er af kosmetisk karakter eller måske endda ikke engang synlige, så er der dog nogle få som bør fremhæves. Den største forbedring er nok umiddelbart deres brug af SIRI, som er et tale genkendelses program oprindeligt udviklet i militæret. Det er nu udviklet til brug for Apples produkter, og det må siges at imponere. Der har været lavet test med programmet, og det kan umiddelbart svare på simple spørgsmål helt af sig selv. Det kan være spørgsmål som, hvor mange dage der er til jul, eller hvad er distancen til den nærmeste Black Canyon Coffee. Den henter sine informationer fra flere forskellige kilder på nettet. Siri giver også mulighedf for at lave diktater uden skulle skrive og betyder at man kan bruge navigation mens man kører uden at skulle kigge på skærmen. Man kan styre og kontrollere mange af funktionerne alene via stemmen.

Men af andre opdatering kan nævnes deres integrering af flere funktioner i samme app, som de for eksempel har gjort med facebook appen. Nu kan man dele billeder, chatte, twitte og hvad man eller har lyst til, uden at skulle forlade selve applikationen. Skulle du miste din enhed, så kan du fjernbetjent låse den, og efterlade en besked på den låste skærm med dit telefon nummer, så hvis en ærlig sjæl finder den, så ved han hvor han kan fange dig, uden at skulle have adgang til indholdet på din enhed. Du er også istand til at følge enheden via den indbyggede GPS.

Bruger du din iphone og ipad meget til at surfe på nettet med, så er der også forbedringer der, som kommer dig tilgode. Nu vil din aktivitet blive lagret i Icloud, så hvis du er midt i noget arbejde på din ipad, og skal forlade den, og senere kun har adgang til din iphone, så vil du kunne starte det samme sted hvor du slap, bare på den nye enhed.

Alt ialt en masse nye forbedringer som kun er med til at gøre aktiviteten på en iphone og en ipad det mere smidig og lækkert. Ikke noget forkromet nyt, men gode forbedringer.

Del dine erfaringer om: iPhone
Annoncer:
iPhone


 
XML error: The download of the specified resource has failed.
Relaterede nyheder:
iPhone
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø