iPhone - Programmer, opdateringer, OS og appStore

iPhone iOS 6 opdatering - den største iOS nogensinde, se hvad den indeholder her.Det er snart tid til en opdate fra Apple og med den nye IOS 6 opdate, så er der gode forbedringer på vej. Der er dog generelt tale om en forbedring af de tidligere versioner, mere end decideret nye landevindinger. Men et af de områder som måske nok alligevel bør fremhæves specielt, det SIRI. Ikke nogen nyhed, men i den forbedrede version, hvor den også er integreret med flere forskellige programmer der virker denne tale genkendelses funktion særdeles godt. Den kommer dog først senere på Dansk, omend man ikke er helt sikker på hvornår. Med Siri så kan du betjene din telefon uden at skulle røre ved den, og mange bilfabrikanter samarbejder faktisk med producenten af softwaren, med henblik på at gøre dine ture mere sikre, ved at integrere aktiverings knappen til Siri i rattet. Herfra kan du altså aktivere tale genkendelse og foretage alt fra navigering til opkald og optagelse af memos og sende både mundlige og skriftlige beskeder. Alt sammen styret med stemmen.

Kort funktionen giver dig langt mere sofistikerede funktioner og hjælp til at finde vej. Kortene er detaljerede og det næsten uanset hvor langt du zoomer ind. Den software som er anvendt sikrer at de informationer som er lagt i kortene bliver liggende de rette steder uanset hvor meget du bevæger dig rundt på kortet. Du vil kunne modtage beskeder om interessante ting at se på som du bevæger dig i nærheden af dem, og du kan undervejs få info om for eksempel en bestemt restaurant du vil besøge på vejen, og computeren lægger automatisk vejen omkring.

Det er blevet nemmere at dele billeder med venner og bekendte. Med få tryk, så har du bestemt hvilke billeder du vil dele og med hvem, og har de Icloud, så vil de modtage billederne med det samme. Det samme gælder hvis du bruger facebook til at dele billeder med. Du behøver ikke længere at forlade applikationen for at foretage mange af de ting man tidligere skulle ud på selve computeren for at lave. Det hele er smidigt og enkelt integreret.

Passbook funktionen er en anden smart funktion, som giver der større mulighed for at finde din telefon eller ipad igen, hvis du skulle have været så uheldigt at forlægge den et sted. Send en besked til enheden med en kode, og den vil være låst. Du kan lægge en besked på den låste skærm med dit telefon nummer, så hvis nogen skulle finde den, så ved de hvordan de kan kontakte dig. Du kan hele tiden følge med i hvor telefonen eller din ipad befinder sig via indbygget GPS.

Opdateringen tæller ifølge Apple omkring 200 punkter, men overordnet set, så er der tale om en fin forædling af et allerede godt produkt, og med en opdatering så vil du få bedre udnyttelse af enheden. Men de helt store revolutionerende opfindelser er ikke at spore.


Del dine erfaringer om: iPhone
Annoncer:
iPhone


 
XML error: The download of the specified resource has failed.
Relaterede nyheder:
iPhone
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø