iPhone - Programmer, opdateringer, OS og appStore

iPhone apps - Guidelines til iPhone appsHvis du endnu ikke hører til dem som har skaffet sig en iphone, så kan hele problematikken omkring applikationer virke lidt hysterisk og fjern. Men, har du endeligt fået en iphone i hånden, så går der ikke længe inden iphone apps bliver en naturlig del af din hverdag. Det er klart, at jo nyere telefonen er, jo bedre understøtter den de forskellige nye applikationer som hele tiden udkommer, men uanset om du sidder og venter på den helt nye Iphone 5 eller du stadig hygger med Iphone 3, så er der noget for ethvert behov og enhver smag.

Skype på farten er for eksempel meget brugt. Uanset hvor du er, så kan du komme nemt og billigt i kontakt med venner og familie. Samme konto uanset om du er på computeren eller på din iphone. Du farer heller aldrig mere vild, for er du i tvivl om hvor du er henne i verdens billedet, så går du bare ind under maps, og den indbyggede GPS vil vise dig nøjagtigt hvor du er på kortet. Et kort som du kan vælge udseende på, alt efter behov og temperament. Du kan vælge højdekurver, satellit foto, almindeligt kort, eller en kombineret version hvor du har satelit og kort lagt sammen. Er du i bil, så kan det være yderst interessant at undgå trafik propper, og her kan den nye IOS6 opdatering give dig den slags information.

Surf på nettet via safari har aldrig været nemmere. Sidder du i bussen og er linket up til Icloud mens du surfer, så kan du gå direkte til din Imac når du kommer hjem og fortsætte hvor du slap, da dine data er gemt i skyen.

Derudover findes der et kæmpe udvalg af både spil, valuta omregnere, vejrprogrammer og meget andet, så du med ganske få tryk på skærmen har adgang til alle de informationer som du kan drømme om. Apple har opfundet appstore, hvor du kan hente alle applikationerne, hvoraf mange er ganske gratis, mens andre koster fra nogle få dollars og op. Software udviklere over hele verden kan frit udvikle til iphones, men for at de kan installeres på enheden, så skal de først godkendes af Apple. Det er et marked som har udviklet sig eksplosivt gennem de sidste år, og udbuddet er enormt. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser.


Del dine erfaringer om: iPhone
Annoncer:
iPhone


 
XML error: The download of the specified resource has failed.
Relaterede nyheder:
iPhone
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø